Selecteer een pagina

Gin, champagne of een goed glas water (’t is jouw feestje) met een flinke berg allure en hoog decadentie-gehalte? Moet je in Parijs zijn. En dan het liefst in een exclusieve secret bar of hippe hotspot. Verstopt voor het plebs. Wachtend op jou. Hier vind je de allergievrije hotspots in Parijs.

Trek je mooiste cocktailjurk uit de kast, stap in je (glitter)stiletto’s en flaneer richting een van deze Miss Mega Proof hotspots. Hoog decadentie gehalte gegarandeerd bij sommige secret bars (dus laten we zeggen: je voelt je niet op je gemak in een spijkerbroek). En uitpakken mag, hè. Je bent in Parijs.

Ontdek hieronder de meest classy secret bars van Parijs. Benieuwd naar alle Miss Mega Proof hotspots in Parijs? Scroll helemaal naar onderen en screenshotten maar! En sla ook even de adressen van de secret bars op, want deze wil je niet missen!

Vegetarische restaurants Parijs

SECRET SPEAK EASY HOTSPOTS PARIJS

Een plekje waar je dus echt wel speciaal voor naar Parijs reist: de secret speak easy  Le très Particulier in de oude villa van Hermès. Mond. Viel. Open. Naar het schijnt verblijven hier celebs als Brad Pitt errug graag en nam de serie Emily in Paris hier een date-scène op. Absoluut m’n favoriet onder de secret bars in Parijs! En het beste nieuws: ze zijn ook Miss Mega Allergisch Proof.

De plek is echt secret, en dit houden we natuurlijk graag zo. Ik geef je deze hints mee (en wens je heel veel plezier op je speurtocht, it’s worth it): zoek naar Hotel Particulier. Ingang gevonden? Om binnen te komen, spreek je deze woorden door de intercom: ‘prendre un verre’ (neem een drankje). Geniet!!

Betaalbaar? €€€€

Het adres van deze fantastische plek? 
➸ Die zou je zelf gaan zoeken, toch? 😉

Hippe restaurants Parijs

SECRET BAR LAVOMATIC PARIJS

Weleens een rij zien staan voor een wasserette? Merp, zo ‘secret’ is deze bar niet meer 🙃. Er staat een bewaker voor de deur, rokend barpersoneel op straat en een rij vol opgedofte feestgangers die enthousiast selfies maakt. Eerlijk: leuk is het wel.

Minder leuk is dat we de bar niet inkomen. Het is te druk binnen (want: anno pandemie heb je een zitplaats nodig in de horeca). Wil je graag naar deze awesome secret bar, waarvan de ingang via één van de wasmachines is?! Kom lekker op tijd! Ga rond een uurtje of 18:00 – 19:00 wat drinken als aperitiefje – dan ben je zeker van je (zit)plaats. Bewaar je dat afzakkertje lekker voor een andere tent.

Betaalbaar? €€€

Het adres van deze secret bar?
➸ Rue René Boulanger, Parijs
➸ Geopend van 18:00 – 02:00 uur.

Hotspots Parijs

SECRET BAR MOONSHINER PARIJS

Pizzeria op het eerste gezicht, secret cocktail bar achter de geheime deuren. Wie dit schattige tentje passeert dénkt waarschijnlijk niet eens aan cocktails (want: pizza’s allll over the place). Bestel rustig zo’n Italiaans stuk goddelijkheid (helaas niet glutenvrij) en strijk neer op een van de bankjes. Niet wetende dat er achter massieve koelceldeuren (?) een chique cocktailbar huist.

Ha, dat weet je nu dus wel. En ook hier geldt: kom op tijd (saai, maar waar). De pizzabakkers zijn vrij discreet met mensen wegsturen en je zult hier dus niet snel een rij zien staan. En ach, een rij voor een pizzeria snappen we natuurlijk allemaal. 

Betaalbaar? €€€

Het adres van deze heerlijke tent? 
➸ Rue Sedaine, Parijs
➸ Geopend van 18:00 – 02:00 uur. 

Allergievrije hotspots Parijs

MISS MEGA PROOF HOTSPOTS IN PARIJS

Op zoek naar Miss Mega Proof hotspots in Parijs waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen en dineren? Dan zijn dit absoluut de restaurantjes waar jij lekker en veilig kunt eten! Van glutenvrij tot vegan. En van chique de friemel tot Instagram hotspot.

Laat je inspireren door deze hotspots in Parijs:

🥐 Buvette Paris
Ontbijt, lunch, diner of zelfs een late night cocktail. Buvette is er van sunlight tot candlelight en voorziet je in al je foodmoods. Plus: ze is een lust voor het oog. Can highly recommand. De salade poulet rôti is echt een aanrader! Vegan opties verkrijgbaar.

🥂 Chez Ribe
Onder de rook van de Eiffeltoren (om de hoek), vind je dit knusse restaurantje vol Franse goddelijkheden: crêpes, crème brulée, escargots, foie gras en zelfs een lekker champie. Flink oppassen met gluten en lactose, verder een hele knusse aanrader.

🍷 Le Bimbo
Tafels gevuld met wijnglazen en sigaretten: dit terras zit ramvol locals met Parijse allure. Ga voor een borrel, diner en kom terug voor het ontbijt. Errug leuk design. Een absolute aanrader voor de borrel.

🥑 The Cali Sisters
Califonaria meets Paris: de gerechten zijn fleurig, kleurig en fris. Vegan, glutenvrij of zin in een berg good food? Dit is the place to be! 

🍾 Rotonde Bastille
Erg hip en leuk barretje met muziek op standje onverstaanbaar en een berg jongeren op het terras. Je bestelt er een luxe cocktail (komkommer Martini, anyone?), escargots of een goed glas wijn.

Heel veel plezier op jouw tripje naar Parijs! En vind je het spannend om met een allergie op reis te gaan? Dat snap ik. Hopelijk helpen mijn onderstaande Miss Mega to the Rescue producten jou!

Miss Mega Allergisch

MET EEN ALLERGIE OP REIS? DOWNLOAD DE GRATIS CHECKLIST!

Met een allergie op reis? Deze handige checklist helpt jou met voorbereiden. Wat neem je mee onderweg? En wat eet je op bestemming? Vink de to-do’s gemakkelijk af en ga lekker zelfverzekerd met een allergie op reis.

Miss Mega Card

MAKKELIJK UIT ETEN MET JOUW PERSOONLIJKE MISS MEGA CARD

Ga vol zelfvertrouwen en plezier uit eten met de Miss Mega Card. Het gepersonaliseerde allergiepasje met jouw allergieën en/of intoleranties in het NL/ENG. Nooit meer gedoe met moeilijke communicatie!